Mød Christina Rex

Fotograf & Storyteller

 

Jeg er fotograf og jeg har bygget min virksomhed op omkring at fortælle historier. Med fantastiske flotte fotos fortæller jeg din historie og hjælper dig med at vise verden, hvem du er. Fotos der transformerer dit selvbillede og skruer op for dig. Fotos der giver dig og din virksomhed den synlighed I har brug for. 

Da jeg startede som selvstændig, gennemgik jeg en stor personlig udvikling, og det blev starten på en spirituel rejse. For jeg opdagede lynhurtigt, at når jeg lod følelsen af ‘ikke at være god nok’, så tiltrak jeg mennesker, der gerne ville fortælle mig, at jeg ikke var god nok. Da jeg derimod valgte at skrue op for mig og turde indtage min scene, med alt hvad det indebar, så begyndte jeg at tiltrække de rigtige mennesker, som jeg kunne gøre en kæmpe forskel for.

Jeg er selv gået vejen og har oplevet værdien af synlighed, og jeg er klar til at lyse vejen for dig.

Når du booker et branding shoot hos mig, kan du trække på alle mine kompetencer til din fotografering. Jeg er fotograf og storyteller, men med 10+ år i bagagen som kommunikationskonsulent og webredaktør, ved jeg hvad der fungerer.

Jeg glæder mig til at møde dig og fortælle din historie med portrætter, der viser, hvem du er, og hvad du repræsenterer.
– Christina Rex, Fotograf & Storyteller

det er tid til at skrue op for dig. Jeg kan hjælpe 

 

Mine kompetencer

 

Mange års erfaring som portrætfotograf med speciale i at posere kvinder og lyslægning tilpasset kvinder

Professionel beauty retoucher

10+ års erfaring som kommunikationskonsulent og født storyteller

Underviser & Business mentor

Webdesigner & Grafisk designer 

"Til dig derude, der drømmer om at springe ud i dit lys, så er Christina Rex ikke bare byens beste fotograf, High Vibe spreder og branding magiker – hun er den bedste i én, og jeg er allerede klar til næste shoot Tak for dig, Christina."

Elenor Munch, Holistisk kropsterapeut, Numerolog & Grundlægger af Helates metoden

"WOW! Hvor er de bare sindsygt gode. Siger hende der hader billeder af sig selv. Super flot arbejde"

Cecilie Strandvold, Social Media Manager

"For mig var det en grænseoverskridende følelse at skulle fotograferes, men Christina fik mig helt ned på jorden med sin energi og positive væsen. Med god kaffe, god snak og en rundtur i fotostudiet, blev det bare til en rigtig hyggelig formiddag. Tusinde tak for en dejlig dag."

Rikke Hansen, IT-konsulent og Web designer

Din succes afhænger af din synlighed. Og din lyst til at være synlig. Her kan jeg hjælpe